Nog 1 week tot Paddle 2 Move

05 September 2021 22:33

Beste Peddelaar,

Over  ongeveer een week zal het startschot voor Paddle 2 Move klinken! Super dat je meedoet!! Het lijkt erop dat de weergoden ons gunstig gezind gaan zijn en dus belooft het een fantastische dag te worden! Wij hebben er mega veel zin in!

Deze email bevat belangrijke informatie. Lees hem dus goed en bij vragen kun je je wenden tot ondergetekenden.

Geef nog 1 week alles! Nodig vrienden, familie, bekenden, buren, collega’s en wie dan ook uit om mee te doen of jullie te steunen! We hebben ons doel van 100.000 euro bijna gehaald en het zou helemaal te gek zijn als we daar overheen gaan! Dan kan NeuroMove gaan knallen! Dus zet je beste beentje voor en trek alles uit de kast (verkleed het water op is leuk!) om de Paddle 2 Move samen tot een onvergetelijke dag te maken!

Nog één dringende oproep. We hebben nog heel veel vrijwilligers nodig! Via deze link kun je je aanmelden. De taken en tijdsvakken staan erbij. Let op: dit zijn voorkeurstijden. De definitieve indeling volgt woensdag. Help een paar uur voor of na je paddle mee en scoor extra karma punten. Ook hier geldt: buren, collega’s van harte welkom!

Wij kijken er naar uit jullie de 12e te zien! Nog een week duimen voor mooi weer en we gaan er een super Paddle van maken met zijn allen!

Veel liefs, ook namens NeuroMove,

De organisatie van Paddle 2 Move

Contactpersoon: Floris Loeff (+31652338228)

 

Dankbaar en opletten in tijden van Corona
We zijn de gemeente Amsterdam, het Marineterrein en Pension Homeland enorm dankbaar dat we in deze tijden van onzekerheid (COVID 19) Paddle 2 Move kunnen organiseren. Het is daarom van groot belang dat iedereen tijdens het evenement zich houdt aan de RIVM-richtlijnen. Bewaar afstand! Er is ruimte en tijd genoeg voor iedereen en luister alsjeblieft goed naar de instructies van de crew (vrijwilligers)!

Aanmelden en starttijd
Bij de ingang van het Marineterrein (Kattenburgerstraat 5) word je door crew ontvangen en doorverwezen naar de aanmelddesk bij Pension Homeland. Hier geef je je naam en starttijd door en ontvang je verdere route en instructies. Let op: nog niet alle startgroepen zitten vol. Het kan zijn dat er enkele samen worden gevoegd. Dit wordt daags van te voren gecommuniceerd.

Pension Homeland ligt aan de haven (mooie inham) van het Marineterrein omgeven door een mooi, groot en open grasveld. Als de zon schijnt kun je lekker op het gras zitten en de peddelaars op het water bekijken. Trommel dus familie en vrienden op om je aan te moedigen! 

SUP Veld
Aan de noordkant van de haven zal een speciaal ingericht SUP veld zijn. Hier kun je je omkleden, je spullen achter laten (neem zo min mogelijk waardevolle spullen of een waterdicht tasje) en krijg je een SUP board en/of wetsuit toebedeeld als je er een gereserveerd hebt. Er zullen pompen zijn om je SUP op te blazen, mocht dat nodig zijn. Het materiaal is beschikbaar gesteld door anderen, dus ga er respectvol mee om. In geval van schade, richt je je tot de organisatie of SUP begeleiders.

Neem als je kan je eigen SUP en wetsuit mee. Dat verlicht de organisatie enorm.

Aan het SUP veld grenst een 30 meter lange steiger, waar vanaf je gemakkelijk je SUP te water kunt laten. Ga niet allemaal tegelijk de steiger op, geef elkaar ruimte en luister naar de crew.

 

De Paddle
Op het water gelden de volgende regels:

 • MEEPEDDELEN ALLEEN MET BEWIJS VAN INSCHRIJVING
 • NIET MEER DAN 100 DEELNEMERS TEGELIJK CHECK JE GROEP
 • VOLG INSTRUCTIES VAN DE BEGELEIDERS
 • NIET GELIJK OPSTAAN. Peddel op buik of knieën weg van de kant en het ponton
 • HET IS GEEN WEDSTRIJD, PEDDEL RUSTIG EN BLIJF BIJ DE GROEP
 • PEDDEL IN GROEPSVERBAND
 • VOLG INSTRUCTIES VAN DE BEGELEIDERS
 • NIET MEER DAN 3 PEDDELAARS NAAST ELKAAR, HOUDT VOLDOENDE (1,5m) AFSTAND
 • OVERIG VAARVERKEER HEEFT TEN ALLE TIJDE VOORRANG
 • WACHT OP OVERSTEEKPLAATSEN (zijkanalen) OP GOEDKEURING VAN BEGELEIDERS
 • MELD PROBLEMEN BIJ JE BEGELEIDER OF 1 VAN DE BOTEN (MOE / KOUD ETC)
 • INDIEN JE MATERIAAL HEBT GELEEND: WEES RESPECTVOL MET HET GELEENDE MATERIAAL, MELD JE AF BIJ TERUGKOMST EN LEVER JE MATERIAAL WEER IN VOOR DE VOLGENDE DEELNEMER
 • HANG WETSUITS NA GEBRUIK UIT, HELP ELKAAR en MAAK PLEZIER

Lees deze aandachtig en neem ze ten alle tijden in acht.

Per SUP groep (starttijd) zullen 1 of 2 begeleiders meegaan. Mocht er iets gebeuren, dan richt je je in eerste instantie tot hen. Ook zijn er gemarkeerde volgboten en is de reddingsbrigade aanwezig. Deelnemers onder de 15 jaar kunnen alleen onder begeleiding het water op.

Na je finish peddel je rustig naar de steiger en ga je met behulp van de crew aan land. Je levert je SUP en wetsuit in en kleed je om op het SUP veld. Wederom geldt hier: geef elkaar de tijd en de ruimte!

Na afloop van je Paddle is er ruimte op het terras van Pension Homeland en op het grasveld voor gezelligheid.

Parkeren
Het is niet mogelijk om met de auto op het Marineterrein te parkeren. Er zijn 3 parkeergarages op ongeveer 10-12 min lopen van het Marineterrein: Markenhoven, IJ-oever centrum en Oosterdok. Zie overzicht parkeergarages
Er is ruimte bij de ingang van het Marineterrein (Kattenburgerstraat 5) om je SUP in- en uit te laden (Kiss and Ride)

Vanaf de ingang is het ongeveer 150 meter lopen naar Pension Homeland.

Praktische informatie en Algemene voorwaarden en regelement
Lees de algemene voorwaarden en regelement door. https://www.paddle2move.nl/algemene-voorwaarden-en-reglement

Hier kun je alle praktische info nog een keer vinden: https://www.paddle2move.nl/praktische-informatie-paddle