Dank jullie wel!

15 September 2021 23:01
  • Beste peddelaars, donateurs, vrijwilligers en alle anderen die Paddle 2 Move een warm hart toedragen,

WOW!!! Wat een dag!

Het heeft een paar dagen geduurd om überhaupt woorden te vinden voor wat er 12 september gebeurd is/om 12 september te kunnen omschrijven. Ieder woord schiet eigenlijk te kort en daarom kunnen we eigenlijk alleen maar zeggen: gelukkig hebben we beeld!

Namens Stichting NeuroMove willen we iedereen waanzinnig bedanken voor deze schitterende dag. Voor de ongelooflijk mooie en liefdevolle energie van iedereen, die ook maar iets aan Paddle 2 Move heeft bijgedragen en 12 september tot een onvergetelijke dag heeft gemaakt. We hebben het met zijn allen gedaan en hoe!!!

Paddle 2 Move is één klap tot een hartverwarmende, diverse en hechte community geworden. Het aantal mensen dat, geheel op eigen wijze en met zo veel gevoel, aan de totstandkoming van ‘de peddel’ heeft bijgedragen is ontroerend. Kippenvel!

Het financiële doel is ruimschoots gehaald en daarmee is de opening van NeuroMove gewaarborgd! Er is ruim 135.000 euro opgehaald en de teller loopt nog!

Voor mensen met dwarslaesies en andere neurologische aandoeningen biedt dit nieuwe kansen om weer in beweging te komen, om zelfstandiger in het leven te staan. Kansen die ze tot voor kort toe niet of nauwelijks voor mogelijk konden houden.

Zo zie je wat de kracht van liefde, van samen voor een ander, kan doen.

Een groot applaus voor jezelf en voor al die anderen die hebben meegedaan!

Stay tuned voor de opening in (januari) 2022, geniet van het beeldmateriaal (meer foto's volgen) en op naar een volgende editie van Paddle 2 Move!

 

Duizend peddels dank!

 

Liefs,

 

Team Paddle 2 Move

 

Ps. Post je foto’s en video’s en tag @paddle2move #paddle2move